HUOM! Allaoleva on noin 15 vuotta vanhaa tekstiä, joten kaikki ei välttämättä ole "aivan" ajan tasalla.

Kuvani

Tässä on edustavin (joskaan ei aivan viimeisin) kuva, jonka löysin. Vaikka olen kuvan ottamisen jälkeen venynyt suunnassa jos toisessakin, ovat samat edustavat piirteet uskoakseni tallella nykyäänkin. Asian voi itse todeta klikkaamalla pikkukuvaa.

-----

Olen päälle kolmekymppinen yhden vaimon, kuuden Amigan, muutaman Sparcin ja yhden PC:n (!) onnellinen omistaja. Työhöni kuuluu elektroniikkasuunnittelua ja ohjelmointia, suosikkeinani Motorolan mikrokontrollerit (HC05-, HC11- ja HC16-perheet) sekä 68k-CPU-perhe. Inteliä ja puusee-koneita vihasin pienen sydämeni pohjasta, mutta NetBSD:n avulla niistäkin saa varsin käyttökelpoisia vekottimia. Niin ne periaatteet järkkyvät!

Kesäisin harrastan pyöräilyä ja muutenkin ulkona, erityisesti luonnossa liikkumista. Jos jostain syystä aika antaa periksi, mökkeily on ajanvietemuodoista korkealla sijalla. Kesällä 1994 hankin maastopyörän, jolla olen ajellut lähistön metsiä ja talvella teitäkin.

Musiikkiakin kuuntelen, tosin harvoin maltan asettua aloilleni ja keskittyä pelkästään kuuntelemiseen.

-----

Tässä kohtaa lienee aika mainita, että olen kristitty sanan alkuperäisessä merkityksessä. Uskon siis, että Jumala on luonut maailmankaikkeuden ja että Hänellä on edelleen kaikki hallinnassa, vaikka kaikkien ei sitä olekaan helppo uskoa. Uskon myös, että ihminen on omien valintojensa seurauksena ajautunut kauas Jumalasta ja Hänen suunnitelmastaan sekä sen, että Jumalan Poika, Jeesus, kuoli ristillä jokaisen ihmisen rikkomusten vuoksi; siksi, että ihmisen ja Jumalan välinen suhde voitaisiin palauttaa ennalleen.

Muutamat lainaukset kuvastanevat omituista ja monia ärsyttävää ajatusmaailmaani.

Yksi elämän vaikeimmista asioista on ruoanlaitto. Edustan nimittäin sitä väestönosaa, joka pystyy polttamaan teevedenkin pohjaan. Joskus on kuitenkin pakko selata omaa keittokirjaa ja koettaa hiljentää mouruavaa mahaa, joka pahasti häiritsee ohjelmien debuggausta tai muuta tärkeää toimintaa. Muuten, todennäköisyys puhelimen soimiselle kasvaa jyrkästi silloin, kun ruoka on tulella tai valmiina massutettavaksi lautasella.

Ruoanlaitosta puheenollen, taloudenhoitaminen yleensä on varsin rasittavaa touhua. Entisaikaan kaikki piti vielä tehdä käsin, koska elämää helpottavia kodinkoneita ei juurikaan ollut (ellei sellaisiksi lasketa sinänsä teknisesti hyvin kehittyneitä laitteita nimeltä kirnu ja separaattori).

-----

Veljeni Tomi on kiinnostunut tietokoneista, kielistä, matematiikasta, fysiikasta ja ties mistä. Hän aloitti opintonsa Turun yliopistossa syyskuussa 1995.

-----

Voit halutessasi vilkaista linkkejä muihin WWW-palvelimiin ja ystävieni kotisivuille. Ellei linkkisivulta löydy mitään mielenkiintoista, kannattaa kurkistaa myös bookmark-tiedostooni, joka päivittyy aamuisin.

-----

© Jukka Marin 1996, 17615 accesses since 28-Jun-11 18:59.

-----